Logga ut från Chrome


När du är klar med ditt arbete är det viktigt att du loggar ut. Detta återställer Chrome så att skolan kan inte längre ser vad du gör i webbläsaren.

Vill du veta hur man loggar in? Klicka här

 

STEG 1

Klicka på den runda ikonen uppe i höger hörn på webbläsaren. Din ikon kanske ser annorlunda ut.

 

STEG 2

Klicka på Synkronisering är på

 

STEG 3

Klicka på Inaktivera.

 

STEG 4

Klicka på Rensa och fortsätt. Nu är du utloggad!